U bent niet ingelogd

 Inloggen | Zoeken | Janno | Wij | Foto album | Links | Sitemap

Maleisië / Borneo / Palau Manukan

Hai iedereen, daar zijn we weer.

Geweldige berichten hebben ons bereikt dat we iets gewonnen hebben met een of ander spelletje, voetbal?? En dat Inge de Bruin uit de Dancingstars is gegooid. Da's fijn om bij te blijven, bij alle belangrijke zaken die er zoal gebeuren in ons kleine landje.

Na een goede landing in Kota Kinabalu K.K. zijn we meteen doorgereisd naar een bounty-eilandje waar een paar nachten in een idylisch huisje op palen aan het strand overnachtten. Snorkelen was de hoofdbezigheid en luieren en wat eten, weer snorkelen, heerlijk dus. Veel vissen gezien. Nemo zat tussen het koraal en een groter exemplaar was druk bezig zowel Nemo als hun territorium te beschermen, was zo leuk om te zien. Verder baracuda's, schilpadden een murene (best eng) en heel veel verschillende vissen gezien in alle kleuren van de regenboog. Sommige een beetje agressief. Kleine bruine klote visjes die soms met een rotvaart op je af kwamen zwemmen en dan venijnig in je been of arm beten, met tandjes hihi dus af en toe met je flappers wild schoppen.

's Avonds leken we wel 2 wandelende kreeften, mooi roze is niet lelijk, maar dit wel. Van kruin, rug tot kuiten een kleur die meer voor biggetjes is. Pijnlijk hoor. Goed smeren dus.

Maleisië / Borneo / Kota Kinabalu

K.K. is een moderne stad waar veel geld is. Het is groen en er liggen hier de mooiste jachten en zeilschepen te dobberen. Eten is hier beter dan in het westen van Borneo, dus we gaan zo naar een foodcourt lekker van alles proeven. Vanwege de rammadan mag er na 18.30 gebunkerd worden en alles wordt daarvoor uitgestald, myummie..

Morgen gaan we raften ergens in de jungle. Spannend.

Verder alles ok bij iedereen?? ik hoop van wel. Genieten de poezen van hun luxe 5*+ hotel? Tuuuurlijk.

Knuffel en liefs van Connie en Janno!