U bent niet ingelogd

 Inloggen | Zoeken | Janno | Wij | Foto album | Links | Sitemap

Hai thuisblijvers,

Hier even een kleine update uit Thailand. Heerlijk met een Singha biertje in een hok wat ze internetcafe noemen. We zitten in Kanchanaburi bekend van Bridge on the River Kwai. Nou die bridge is er en verder heeeeeel veel souvenirwinkels hahaha gekke thai hoor. Maar van ons denken ze ook crazy farang (=buitenlander, maar ze kunnen hier net als de Chinezen geen R uitspreken dus ze zeggen falang), we hebben gister en vandaag allebij een brommertje gehuurd en zijn eropuit getrokken. Nou een farang op een brommer is gek en een farangvrouw op brommer?????? heel veel getoeter en gezwaai. Natuurlijk de bridge gezien en oorlogsmuseum, begraafplaatsen enz. Ik had kippenvel met 35gr., wat zijn hier ook veel mensen gesneuveld.

Zo'n 50 km verderop is een tijgertempel, waar wilde tijgers los lopen, daar moesten we even heen. Hebben er een aantal geaaid, maar die poten zijn wel erg dik en de beesten groot dus was wel spannend, gelukkig hadden de monniken een hamer klaar liggen voor als iets mis zou gaan (was zeer geruststellend hahhaha) en natuurlijk hadden we iets thais ondertekend waar op stond dat we achteraf niet zouden gaan zeiken, dus het leek ons ok!

Vandaag op plaatsen geweest waar echt geen farangs komen, das soms een beetje lastig, want geen bord is dan nog leesbaar, ons richting gevoel is nog steeds goed dus daarop kwamen we ver en weer terug. Morgen gaan we weer weg hier richting noordelijk. (We weten waar een paar vogelgriep gevallen zijn, dat laten we lekker links liggen)

Groetjes uit prachtige thailand XXX Connie & Janno