U bent niet ingelogd

 Inloggen | Zoeken | Janno | Wij | Foto album | Links | Sitemap

We waren eens....

twee schoolvriendjes die iets hadden met muziek. Eigenlijk bespeelden ze nog geen instrumenten maar dat maakte niet echt uit. Het was in de tijd dat rock bijna het enige was op de radio. Gelukkig begon electro, hip hop en andere moderne muziek net te ontstaan, maar je moest heel goed zoeken... En juist die moderne beats zaten altijd in onze hoofden. Beats en muziek maken op de:

MSX

en C64

[Commodore 64]:

Samen met de eerste draaitafels en draaien, daar begon het mee.

Amiga

Amiga 500

Later de Amiga's (3 aan elkaar geknoopt via midi!)

S1000

Toen we onze eerste sampler kochten (S1000, vette lening voor afgesloten!) begon het echte werk en de eerste studio in de Tasmanstraat.

Het begin van de studio in de Tasmanstraat. Als je goed kijkt zie je de Amiga en Atari.

D&F

Met de S1000 in huis konden we eindelijk professionele muziek maken. Via Randy Joubert en Freek Fontein probeerden wij voor het eerst op vinyl te komen.

Op een dag kwam Randy bij onze studio langs met een hardcore (gabber) maxi. We hadden nog nooit van hardcore gehoord dus je begrijpt dat dat even schrikken was. Maar voor we het wisten draaiden ook wij de knoppen teveel naar rechts en kwamen er van die mooie overstuurde klanken uit de boxen. En ja, Randy en Freek zouden ons eerste nummer wel persen! Dat was het begin (1989) van een aantal jaren muziek maken en uitbrengen. Verder hebben we natuurlijk ook op verschillende locaties opgetreden.

 

 

 

Listen up yah!

Three Way Systems

Om je een indruk te geven van wat wij maakten hier een paar nummers. O ja, pas op je speakers!

Let op! De bestanden/muziek is uiteraard auteursrechtelijk beschermd en mag alleen voor privĂ© doeleinden beluisterd worden. Ieder ander gebruik is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbenden.